kep

7508_borito

„..Az őrült, bizonygatja, hogy elméje ép. A részeg bizonygatja hogy józan. És mi is bizonygatjuk, hogy minden valós, azzal, hogy nem gondolkodunk el az ellenkezőjéről….”
„…kísérletet teszek megfogni, a megfoghatatlant….”
A könyvem 2004 decemberében jelent meg először, majd egy bő hónapra rá a második (javított) kiadás is napvilágot látott. Azóta megrendelhető a kiadómtól (www.unisher.hu) vagy személyesen tőlem. Illetve megtalálható országszerte a könyvesboltokban és könyvtárakban.

Leírásként szolgáljon a könyv hátoldala:


Azt szokták mondani, hogy mi, mint emberiség, és mint egy szem emberi lény, csak hangyányiak vagyunk a világhoz képest.
De ez nem feltétlenül így van…
Lehetünk hatalmasak is!
Még ha a Nap nem is a Föld körül kering, de a világ, mint mindenség, keringhet körülöttünk.
Körülöttünk, mint emberiség, és körülöttünk, mint egy szem ember.
Ha eltudunk szakadni a közhelyektől, a belénk karcolt képek és elképzelésektől, ha elgondolkodunk mindazon, amin nem szoktunk, amin nem szeretünk, akkor a középpont máris mi leszünk.
És csakis ekkor tudunk lecsípni egy darabkát, az örökkévalóságból, még ha csak a magunk számára is, profit és mindenféle látszat nélkül.
És eme siker kulcsa sohasem a válaszokban, hanem a kérdésekben rejlik.
A könyvemet ajánlom mindazon emberek számára, akikben van egy csipetnyi kétely azzal szemben, amiben hisznek, amiben szeretnének hinni, legyen az Isten, élet, vagy a halál.

A könyvben felszínre kerülő témákat, egy 20 éves fiatalember gondolatainak kitaposott ösvényén elindulva, saját magunk segítségével, ismerjük meg, olyannyira, hogy ha a valóságot nem is, de a valótlanságot már érezni fogjuk.
Kellár F. János Immánuel © Minden jog fenntartva! © eL Geri 2010-2015