kep


Az egyesület Alapszabályából az egyesület célja megtekinthető:

IDE KATTINTVA

Az Egyesület /átalakulása óta Összefogás/ jelenleg stagnál, aktív közéleti és támogatói szerepet nem vállal mindaddig, míg formálya és gazdasági szerepe nem tisztázódik.

A „Rajzolj Nekem Egy Bárányt Egyesület” –et, abból a megfontolásból alapítottam, hogy önzetlenül segítséget nyújtsak az élet számos területén, megmaradva mikro szinten, űzve mindezt magas színvonalon.
Hiszek benne, hogy ezen a kis szinten is lehet segíteni, lehet törekedni a jóra, értéket teremteni, mindezt úgy, hogy nem társul a szándék önön érdekekkel, nem szolgál bujtatott célokat, nem fertőződik meg úgy, mint oly sok más életünkben.
Ha mégis önzés szökne a tettek mögé, az csakis a saját büszkeségünk és elégedettségünk lehessen.

Egyesületemet 2004-ben kezdtem működtetni, átéltünk több fellebbezést, beiktatást, visszavonást, (az egyesületet a beiktatás után megfellebbezte az a személy, aki a beiktatást előzőleg jóváhagyta) mígnem eljutottunk odáig, hogy majd egy ügyvéd átdolgozza, beadja, s ezzel vége lehet a köröknek amibe már beleszédültünk. Ám addigra több alapító tag is akiket felkértem, elvesztette azt a kezdeti hitét, amivel eleinte belevágott. Én is átértékeltem az egész helyzetet. Meghoztam azt a döntést, ami bár kiutat jelenthet a bürokrácia útvesztőjéből, de igen nagy formai és strukturális változtatásokat eredményez. Átalakítottam a szervezeti felépítést Összefogásra, és ez ebben a formában létezik a mai napig is.
„Rajzolj Nekem Egy Bárányt Egyesület” Összefogás.
A jogi szinteket beáldoztam egy felvállalhatóbb nyíltabb jelenségért, bár ezzel egyenlőre stagnál az egész gazdasági működés.
Jelenleg innen építkezem, a szervezet mint olyan, pillanatnyilag rám korlátozódik, főként természetvédelmi, és állatokkal kapcsolatos segítő tevékenységet folytatok. Több működési tervezet létezik jelenleg, de csakis gazdasági és jogi háttérrel kívánom ezeket jogra emelni.
Kellár F. János Immánuel © Minden jog fenntartva! © eL Geri 2010-2015