Vándorlásaim
"Bár senki sem kérdezett, mégis vall a lelkiismeret!"
A kétfelvonásos teljes darab szinopszisa (110 perc + szünet):
A rövidített egyfelvonásos változat szinopszisa (75 perc):
Az előadás szinopszisáért kattintson a képre!

A Mutatvány című darab, 2011 novemberi ősbemutatója óta, az alábbi helyszíneken volt bemutatva:


Képekre kattintva
a galéria megtekinthető!

Balabbé - bohóc és mutatványos - egy utazó világcirkusz magyar művésze. Kilenc évesen állt először a nagyérdemű elé a cirkuszi arénában, bűvész édesapja inasaként és artista édesanyja segédjeként, majd a szórakoztatóipar napszámosaként világhírű mestere lett szakmájának. Kisfia születésekor úgy dönt, hogy - több mint három évtizedes pályafutás után - búcsút int a porondnak. Elfáradt a hosszú vándorlásban, az ezernyi fellépésben. Új életet kezd, szülőföldjén kíván letelepedni családjával. Utoljára egy különös produkcióra szánja el magát, melyre zenésztársai is elkísérik. Ezúttal nem szórakoztatni akarja közönségét, hanem elvarázsolni lélegzetelállító mutatványával: lelke mélységeit tárja fel a publikum előtt. Meghökkentő őszinteséggel mesél színes életének árnyoldalairól, rejtett titkairól és gazdag emlékeiről. Miközben megvallja önmaga és a világ sajátos kapcsolatát, a Bohóc festett arca mögül fokozatosan előbújik az érző és gondolkodó Ember, a felelőséggel élő szenvedélyes művész.
Balabbé - zenésztársai és impresszáriója segítségével - felidézi harminc évnyi vándorlásának néhány fontos helyszínét, melyek atmoszférikus hatást keltenek, és a különös történetmesélés egy spirituális utazás részesévé avatja a közönséget.


Balabbé szerepében: Balázs László Gábor
Porondmester, impresszárió, konferanszié, szövegíró: Kellár F. János Immánuel
Közreműködik: Balázs Gergely
(zene, hegedű, brácsa, elektromos hegedű,
basszus gitár, effektek)
Szekeres Attila
(ceglédi kanna, sámándob, difónikus ének)
Kovács Vera
(tánc, mozgáskultúra)
Smink: Balázs-Szőcs Emese

Vállalunk fellépést kamara jelleggel és nagyszínpadi produkcióként egyaránt. A darab kiválóan szerepelt 50 illetve 400 ember előtt is. Egy fantasztikus minőségi előadás ez, mellyel egyedi élményt tudunk nyújtani.
Akár saját technikánkkal és teljes felszereléssel is tudunk dolgozni.
Kérem, keressen meg minket bizalommal!

Kellár F. János Immánuel © Minden jog fenntartva! © eL Geri 2010-2015